Όταν η τορτίγια συνάντησε την ομελέτα.
Αυτή η ομελέτα ψημένη και τυλιγμένη μέσα στην τορτίγια δίνει μια διαφορετική εκδοχή από τα κλασικά πρωινά με ομελέτα ή αυγό που συνήθως επιλέγουμε!
Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!
Φτιάξε μια ομελέτα με 2 αυγά (μπορείς να προσθέσεις λαχανικά που έβαζες συνήθως), ρίξε το μείγμα στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά πριν προλάβει να ψηθεί καλά και από την πάνω μεριά ακούμπησε την τορτίγια να κολλήσει και με προσοχή γύρισε την ομελέτα (εμείς βάλαμε ενδιάμεσα και τυράκι), άφησε την να ψηθεί λίγα λεπτά και από την μεριά της τορτίγιας και…έτοιμο!
Γέμισε την τορτίγια σου με ότι υλικά θες και απόλαυσε την!!