Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Απόστολος Γκαντουλούδης - Μαριλίνα Τερμιτζόγλου

Συνεδρίες στο γραφείο Βάρη, Βάρκιζα, Γλυφάδα, Χαλάνδρι. Επίσκεψη κατ’οίκον, online συνεδρίες και ομαδικές συνεδρίες.

Καλώς ήρθατε στο NutriStories

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Απόστολος Γκαντουλούδης - NutriStories

Από μικρή ηλικία ήξερα ότι ήθελα ν’ ασχοληθώ με την υγεία και την βελτίωση του τρόπου ζωής. Τελικά, η διατροφή ήταν αυτή που με κέρδισε. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στην Κρήτη. Έπειτα πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου εκπαιδεύτηκα και σε περιστατικά παθολογικών καταστάσεων (σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική ανεπάρκεια, δυσλιπιδαιμία, υπέρταση κ.α.)

Η διαιτολογία είναι μία επιστήμη που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Γι’ αυτό το λόγο κύριο μέλημά μου είναι η συνεχής ενημέρωση, μελέτη επιστημονικών άρθρων, όπως και η παρακολούθηση συνεδρίων και ημερίδων με θέμα τη διατροφή και την υγεία.

Μετά το πέρας των προπτυχιακών μου σπουδών, η αγάπη μου για τον αθλητισμό και τα παιδιά με οδήγησε να ασχοληθώ με την επίβλεψη των μικρών αθλητών, όσον αφορά το κομμάτι της διατροφής τους στις παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, κάνοντας μετρήσεις και ενημερώσεις σε γονείς και παιδιά για την βελτίωση της διατροφής και του συνολικού τρόπου ζωής.

Το ενδιαφέρον μου για την υγεία και τον αθλητισμό με οδήγησε στην συνέχεια των σπουδών μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδικευση στην Αθλητική Διατροφή. (M.Sc. in Sports Nutrition).

Σήμερα διατηρώ το ανεξάρτητο διαιτολογικό μου γραφείο στην περιοχή της Βάρης, στα νότια προάστια της Αττικής και συνεργάζομαι με τους ιατρούς της κλινικής PremiuMedicine στο Χαλάνδρι, όπου και έχω την δεύτερη έδρα μου.

Good Food, Good Mood!

Ονομάζομαι Μαριλίνα Τερμιτζόγλου, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης. Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου και εκπαιδεύτηκα σε πλήθος περιστατικών κλινικών καταστάσεως και στην παρακολούθηση εξωτερικών ασθενών. Επίσης ασχολήθηκα με τη διατροφική εκπαίδευση μέσω της τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς. Συμμετείχα στον ποιοτικό έλεγχο της προετοιμασίας, της διαδικασίας παραγωγής και επίβλεψης των γευμάτων των ασθενών του νοσοκομείου.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου πραγματοποίησα την πτυχιακή μου έρευνα με θέμα την Κυστική Ίνωση. Βασικό θεμέλιο της προσέγγισης μου είναι η συνεχής επιμόρφωση. Έτσι λοιπόν παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «κλινική διατροφή» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια διαρκούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, παρευρέθηκα σε συνέδρια και ημερίδες με θέματα διατροφής εξελίσσοντας τις γνώσεις μου.

Συνεργάζομαι με τον Γκαντουλούδη Απόστολο και δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη το διαιτολογικό μας γραφείο NutriStories στην περιοχή της Βάρης στα νότια προάστια της Αττικής .

Food is the New Medicine!

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Μαριλίνα Τερμιτζόγλου - NutriStories

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο Γραφείο, στο Σπίτι αλλά και Online

Συνεδρία στο γραφείο

Κατά την πρώτη συνεδρία στο γραφείο, γίνεται μία αναλυτική συζήτηση για τους διατροφικούς στόχους, τα προβλήματα και τις λύσεις που απαιτούνται για την επίλυση των προβλημάτων.

Online Συνεδρία

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως ή online είναι για τα άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό, έχουν πολύ πιεσμένο ωράριο ή δεν μπορούν να μετακινηθούν για τον οποιοδήποτε λόγο.

Επίσκεψη κατ’ οίκον

Οι συνεδρίες κατ’ οίκον πραγματοποιούνται για τα άτομα τα οποία έχουν μεγάλη δυσκολία στην μετακίνηση ή για τα άτομα που νιώθουν πολύ πιο άνετα στο δικό τους χώρο.

Ομαδική Συνεδρία

Σχεδιασμένη κυρίως για την οικογένεια. Το ραντεβού περιλαμβάνει την μέτρηση, την αξιολόγηση όλων των μελών της οικογένειας και τη δημιουργία ενός εύκολου εβδομαδιαίου πλάνου διατροφής.