Διαιτολογικό Γραφείο Βάρης
Διαιτολογικό Γραφείο Βάρης

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος – Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Το γραφείο μας βρίσκεται στα Νότια Προάστια, στο κέντρο της Βάρης (Γαυρίου 3) στον 1ο όροφο. Εξυπηρετούμε περιοχές στα Νότια Προάστια όπως Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα. Σας περιμένουμε σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που μαζί θα θέσουμε και θα πετύχουμε τους διατροφικούς στόχους σας, όποιοι και εάν είναι αυτοί.

Αν παρόλα αυτά τo γραφείo της Βάρης δεν βρίσκεται κοντά σας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για online συνεδρία ή να μας επισκεφθείτε στο διαιτολογικό γραφείο Χαλανδρίου.

Πρώτη συνεδρία

Κατά την πρώτη συνεδρία, γίνεται μία αναλυτική συζήτηση για τους στόχους, τα προβλήματα και τις λύσεις που απαιτούνται για την επίλυση αυτών. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι:

Λήψη ιατρικού και φαρμακευτικού ιστορικού

Για το λόγο αυτό, είναι συνετό στην πρώτη συνεδρία να έχετε μαζί σας πρόσφατες εξετάσεις αίματος (εξαμήνου ή χρόνου) που περιλαμβάνουν γενική αίματος, εξετάσεις για την λειτουργία θυρεοειδούς, βιοχημικές εξετάσεις όπως σάκχαρο αίματος, λιπίδια και ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο.

Διαιτολόγος - Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Λήψη διατροφικού ιστορικού

Μέσω του διατροφικού ιστορικού λαμβάνουμε πληροφορίες για τις συνήθειές σας, το ημερήσιο πρόγραμμά σας, τις προτιμήσεις σας και πληροφορίες για πιθανές αλλεργίες ή δυσανεξίες. Κατά αυτόν τον τρόπο το διαιτολόγιο που σχεδιάζεται είναι πλήρως εξατομικευμένο και βασισμένο στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε ατόμου.

Διατροφολόγος - Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη - Ανάλυσης σύστασης σώματος - Λιπομέτρηση

Ανάλυση σύσταση σώματος

Μέσω της ανάλυσης σύστασης σώματος λαμβάνουμε πληροφορίες για τον βασικό σας μεταβολισμό, το ποσοστό λίπους, την μεταβολική ηλικία, το σπλαχνικό λίπος κ.α. που είναι απαραίτητα για τον σχεδιασμό του κατάλληλου διαιτολογίου.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Διατροφική εκπαίδευση

Από το πρώτο ραντεβού ξεκινάει και η διατροφική εκπαίδευση του διαιτώμενου μέσω εκπαιδευτικού υλικού, διατροφικής αντιμετώπισης παθήσεων που ίσως υπάρχουν και κατάρριψη μύθων γύρω από τη διατροφή. Ο βασικός στόχος μας είναι η κατάλληλη διατροφική εκπαίδευση του ατόμου, ώστε μετά την επίτευξη του στόχου του, να έχει λάβει όλες τις απραίτητες γνώσεις ώστε να μπορεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός διαιτολογίου

Με τις πληροφορίες που έχουμε λάβει απ’ όλα τα παραπάνω, μπορούμε να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό ενός πλήρους εξατομικευμένου διαιτολογίου. Το διαιτολόγιό σας, το αποστέλουμε μέσω email ή το λαμβάνετε σε έντυπη μορφή μετά το τέλος της συνεδρίας.

Τι περιλαμβάνουν οι επόμενες συνεδρίες;

  • Διατροφική εκπαίδευση
  • Ανάλυση σύσταση σώματος
  • Επαναπροσδιορισμός των στόχων
  • Αντιμετώπιση των δυσκολιών που ίσως παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή του προγράμματος διατροφής
  • Επικοινωνία (follow – up)

Κλείστε ραντεβού στο διαιτολογικό γραφείο Βάρης

    Διατροφολόγος - Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη