Μείωση Λίπους - Βάρους, Αδυνάτισμα & Διατροφή

Η σωστή διατροφή δεν σημαίνει στέρηση! Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν σε κάθε προσπάθεια απώλειας λίπους. Χάσε λίπος με σωστή διατροφή χωρίς στερητική δίαιτα. Μην αμελείς την υγεία σου, κλείσε ραντεβού τώρα για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά.

Μείωση Βάρους & "Δίαιτα"

Η διατροφή για την απώλεια βάρους έχει άμεσα συνδεθεί με την λέξη αυστηρή δίαιτα. Πόσες φορές έχετε κάνει προσπάθειες στο παρελθόν για να χάσετε τα παραπανίσια κιλά σας; Ακόμα και εάν πετύχατε τον στόχο σας, μήπως έγινε επαναπρόσληψη του βάρους, μόλις σταματήσατε να ακολουθείτε την «δίαιτά σας»;

Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί, ακολουθώντας μια πολύ αυστηρή δίαιτα στερούμαστε συνήθως τρόφιμα, εξόδους , και πολλά άλλα πράγματα στην καθημερινή μας ζωή για να αποφύγουμε καθετί «απαγορευμένο». Όταν η αυστηρή δίαιτα σταματήσει τότε πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ελέγξετε το εαυτό σας. Η υπέρμετρη κατανάλωση φαγητού θα οδηγήσει στην επαναπρόσληψη του χαμένου βάρους, μέσω ενός φαύλου κύκλου στέρησης, τιμωρίας και συναισθηματικού ξεσπάσματος.

Μήπως δεν έχετε βρει ακόμα το πραγματικό πρόβλημα που οδηγεί στην αύξηση του βάρους σας;

Η σωστή διατροφή δεν σημαίνει αυστηρή δίαιτα, αντίθετα είναι ένα ταξίδι μέσα από το οποίο ο διαιτώμενος μπορεί να αναγνωρίσει τα πραγματικά προβληματα τα οποία τον οδηγούν στην αύξηση του βάρους και στην εύρεση άμεσης λύσης για την αντιμετώπισή τους.

Ο σχεδιασμός του διατροφικού πλάνου γίνεται με βάση τις πραγματικές ανάγκες του ατόμου. Το διατροφικό πλάνο πρέπει να είναι ευέλικτο και προσαρμοσμένο στην ζωή του διατώμενου. Έτσι ο κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος και το πλάνο αποτελεσματικό.

Στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι:

  • Η διατροφική εκπαίδευση του ατόμου, το βασικό κλειδί στην επιτυχία μείωσης βάρους (λίπους)
  • Ο σχεδιασμός πλήρους εξατομικευμένου πλάνου διατροφής με βάση τις διαφορετικές ανάγκες κάθε ατόμου
  • Πέρα από τη δίαιτα, το άτομα εδώ μπορεί να μειώσει το σωματικό του βάρος (λίπος) χωρίς πλάνο διατροφής αλλά μέσω της εκπαίδευσης που γίνεται σε κάθε συνεδρία
  • Η τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, μέσω της αναγνώρισης και της επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων
  • Η ανάλυση σύσταση σώματος, ώστε να καθορίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις πραγματικές ανάγκες σας