Συνεδρίες Online με Διαιτολόγο - Διατροφολόγο

Online Ραντεβού με Διαιτολόγο – Διατροφολόγο. Τι αποτελέσματα έχει;

Πλέον ο καθένας μπορεί να συμβουλευτεί καποιον ειδικό Διαιτολόγο online ανεξαρτήτως απόστασης χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Zoom ή και άλλες λύσεις. Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως και το online ραντεβού με διαιτολόγο – διατροφολόγο είναι για τα άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό, έχουν πολύ πιεσμένο ωράριο ή δεν μπορούν να μετακινηθούν για τον οποιοδήποτε λόγο. Αφού προγραμματίσουμε το ραντεβού το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μία απλή ζυγαριά, μία μεζούρα (προαιρετικά) και σύνδεση στο Internet. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Skype, Viber, Messenger και να είναι το ίδιο αποτελεσματικές με τις συνεδρίες δια ζώσης. Για όλα θα σας καθοδηγήσει online ο διαιτολόγος σας.

“Δίαιτα” από Απόσταση. Πώς πραγματοποιείται το εξ αποστάσεως (online) ραντεβού;

Διαιτολόγος Online Ραντεβού

Η “Δίαιτα” από Απόσταση ή καλύτερα Υγιεινή Διατροφή απο απόσταση επιτυχγάνεται εύκολα και γρήγορα με 2 απλά βήματα. Αρχικά μας στέλνετε τις πιο πρόσφατες εξετάσεις αίματος και ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο μέσω email. Έπειτα το ραντεβού συνεχίζει κανονικά (Δείτε τα Βήματα Συνεδριών) όπως θα πραγματοποιούνταν εάν βρισκόσασταν στο γραφείο μας.

Μετά το τέλος της συνεδρίας το πρόγραμμα της διατροφής σας, αποστέλλεται μέσω email μαζί με εκπαιδευτικό υλικό που πιθανόν να χρειαστεί.

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως (online) είναι το ίδιο αποτελεσματικές με τις συνεδρίες στο γραφείο, αρκεί να υπάρχει θέληση και προσκόλληση στον στόχο σας. Η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης των χρημάτων στην τράπεζα ή με όποιον άλλο τρόπο σας εξυπηρετεί.

Τι περιλαμβάνουν οι επόμενες συνεδρίες;

  • Διατροφική εκπαίδευση
  • Επαναπροσδιορισμός των στόχων
  • Αντιμετώπιση των δυσκολιών που ίσως παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή του προγράμματος διατροφής
  • Επικοινωνία (follow – up)

Κλείστε ραντεβού τώρα για online συνεδρία