Ένα αγαπημένο πρωινό για μικρούς και μεγάλους είτε στην γλυκιά είτε στην αλμυρή τους εκδοχή!!!
Εύκολο, πολύ θρεπτικό και γρήγορο στην παρασκευή του.
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα και βουτάμε μέσα τα ψωμάκια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω ελάχιστο ελαιόλαδο και με ένα πινέλο ή χαρτί κουζίνας το απλώνω να πάει παντού. (Εάν είναι καλό το αντικολλητικό δεν βάζω καθόλου ελαιόλαδο ή μπορώ να ψήνω τα ψωμάκια σε λαδόκολλα στο φούρνο).
Τα ψήνω και απο τις δυο πλευρές να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα απολαμβάνω σε αλμυρή ή γλυκιά εκδοχή.
Εσύ πως θα επέλεγες να τις απολαύσεις;;