Άσε τις αναβολές!

You are currently viewing Άσε τις αναβολές!

Μην αναβάλλεις πράγματα για τα οποία θα ήσουν χαρούμενος αν τα είχες ξεκινήσει ήδη!

Πόσες φορές έχουμε πει «από αύριο θα ξεκινήσω να προσέχω την διατροφή μου», «από αύριο θα ξεκινήσω να γυμνάζομαι», «θα ξεκινήσω να διαβάζω», «θα κόψω το κάπνισμα», «θα ξεκινήσω να προσέχω τον εαυτό μου και θα κάνω πράγματα που με ευχαριστούν», θα, θα, θα… και από το αύριο έχει περάσει καιρός με λόγια που ποτέ δεν κάναμε πράξη!

Καθημερινά ξοδεύουμε χρόνο σε πολλά άσκοπα πράγματα ενώ αναβάλουμε αλλά που θελουμε πραγματικά! Ίσως ο φόβος της αποτυχίας να είναι και ένας λόγος αυτής της αναβλητικότητας όμως έστω και τα μικρά βήματα προς την επίτευξη του στόχου σκέψου πόση χαρά θα φέρουν!

Γι’αυτό σταματά τις αναβολές και δημιούργησε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις την αλλαγή που πραγματικά θέλεις σήμερα κιόλας!

Ποτέ μην αναβάλλεις για αύριο κάτι που μπορείς να κανείς σήμερα! (Benjamin Franklin)

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις είναι χθες!

Η δεύτερη καλύτερη στιγμή είναι τώρα…

Απόστολος Γκαντουλούδης

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στην Κρήτη. Έπειτα πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου εκπαιδεύτηκα και σε περιστατικά παθολογικών καταστάσεων (σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική ανεπάρκεια, δυσλιπιδαιμία, υπέρταση κ.α.)