Αρωματικά νερά – Ενυδάτωση

You are currently viewing Αρωματικά νερά – Ενυδάτωση

Πως θα παραμείνω ενυδατωμένος;

Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το να μείνει κάποιος ενυδατωμένος είναι ένα για πολλούς ένα συχνό πρόβλημα!

Πως μπορώ να καταλάβω αν είμαι ενυδατωμένος ή αφυδατωμένος ;

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το καταλάβουμε είναι το χρώμα των ούρων μας κατά την διάρκεια της ημέρας! Για να είμαστε στο βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης τα ουρά μας πρέπει να είναι διαυγή. Όσο πιο σκουρόχρωμα είναι τόσο πιο αφυδατωμένοι είμαστε.

Για αυτούς που δεν μπορούν να πιουν εύκολα νερό σας έχουμε την λύση! Φτιάξε τα δικά σου ροφήματα με φρούτα, λαχανικά και μυρωδικά που σου αρέσουν! Έτσι θα έχεις ένα δροσερό φρουτοποτό που μπορείς να το απολαύσεις όλες τις ώρες!

Αρωματικά νερά

Οι δικές μας επιλογές είναι:

  • Αγγούρι, τζίντζερ και lime
  • Λεμόνι και δυόσμος
  • Φρούτα του δάσους (φράουλες ,βατόμουρα ,φραγκοστάφυλα , σμέουρα , μύρτιλλα , βύσσινα )

Φτιάξε την γεύση που σε ευχαριστεί άφησε το στο ψυγείο για κάποιες ώρες και το ρόφημα σου θα είναι έτοιμο να το απολαύσεις!

Απόστολος Γκαντουλούδης

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στην Κρήτη. Έπειτα πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου εκπαιδεύτηκα και σε περιστατικά παθολογικών καταστάσεων (σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική ανεπάρκεια, δυσλιπιδαιμία, υπέρταση κ.α.)